fbpx
Nature

Házirend

Igyekeztünk a legjobbat kihozni magunkból, hogy a legtöbbet adhassuk Nektek. Mi csak annyit kérünk, hogy vigyázzatok rá, hogy ha legközelebb jöttök, ugyanilyen szép állapotban és magas színvonalon tudjuk
biztosítani a nyugodt pihenésetek. Ehhez megírtuk a Mini Noszvaj házirendjét, melyet kérünk, tartsatok be!

Dohányzás, gyertya
Az épületben dohányozni, valamint füstölőt, gyertyát, mécsest használni tilos. Amennyiben dohányzol, azt a tűzrakó-hely vagy a hamutálak környékén teheted meg.

BBQ grill
A Mini mellett elektromosan üzemelő grill berendezést helyeztünk el. Ezt kizárólag 18 éven felüli személy üzemelheti be. Használat után minden esetben kapcsoljátok ki a grillt!

Szállás
Az érkezés napján 16:00 órától 20:00 óráig tudjátok elfoglalni a szállást, a kijelentkezés napján pedig 10:00 óráig kell elhagynotok a Minit. Legyetek tekintettel az erdei állatkákra és egymásra, és 23:00-8:00 között tartsátok be az éjszakai csendet.

Wifi
A Mini közösségi tereiben lehetőségetek van korlátlan FreeWifi használatára. Belépéshez használjátok az “ekhgroup” hálózatot a “sikfokutnoszvaj” jelszóval! Osszátok meg élményeiteket a @mininoszvaj Instagram oldalán, vagy értékeljetek minket Facebookon vagy Google-on!

Fűtés, meleg víz
A Mini fűthető, illetve korlátlan meleg víz van. A környezetre való tekintettel kérjük, felelősségteljesen fogyasszatok!

Berendezési tárgyak használata
Kérjük, hogy a berendezési tárgyakat rendeltetésszerűen használjátok! A benti berendezési és használati tárgyakat (ágy, ágynemű, matrac, TV, hifi berendezés, stb.) ne vigyétek ki a teraszra. A kültéri bútorokhoz tartozó párnákat és egyéb eszközöket esős időben és éjszakára tegyétek fedett helyre.

A kapu, és az apartman zárása
Eltávozáskor és éjszakára zárjátok be a házat!

Étkezés
A vendégház jól felszerelt konyhával rendelkezik, kérjük étkezésre ezt a helyiséget használjátok! A mikrohullámú sütőbe ne tegyetek be fémet tartalmazó tárgyat!

Rend
Az apartmant tisztán kapjátok meg, így kérjük, ügyeljetek a rendre, tisztaságra!

Kert
A kertet mi gondozzuk. Kérjük, vigyázzatok a növények és a kerti bútorok épségére! Ha van kedvetek locsolhattok.

Szemét elhelyezése
A háztartási szemetet a konyhában és a fürdőszobában található szemetesben tudjátok gyűjteni. A szemetet péntekenként viszik el a fenti nagy konténerből.

Háziállat
A Mini állatbarát szálláshely. A kialakítás miatt maximum két kisállatot tudunk fogadni. Ugyanakkor kérjük, hogy a foglaláskor jelezzétek, ha kisállatot is hoztok. Lehetőség szerint az alsó apartmant ajánljuk a kis
kedvencekkel érkezőknek. Kérjük ne hagyjátok őrizetlenül a kisállatokat a Miniben. Az állatok által okozott esetleges károk megtérítéséért Ti feleltek.

Dézsafürdő
A dézsafürdőt előre felfűtve találjátok, nyári időben 30-32 °C fokra télen 38-40 °C. Kérjük a lábatokat mindig öblítsétek le ha használjátok! Vigyázzatok a csúszásveszélyre!

Felelősség
A Mini Noszvaj nem rendeltetésszerű használatából, illetve a Házirend megszegéséből származó károkért anyagi felelősséggel Ti feleltek. Vagyontárgyaitokért a Mini Noszvaj felelősséget nem vállal.

Biztonsági kamera
A Mini Noszvaj kertjében és udvarán kamerákat helyeztünk el. A rögzített kamera képet csak a Te kérésedre nézzük vissza. A képek felhasználásával kapcsolatban további infót az ÁSZF-ben találsz.