fbpx
Hasznos,  Noszvaj

Kutyabarát Síkfőkút

Kutya nélkül elindulni? Na még mit nem!

Mivel mi magunk is imádjuk a kutyákat, tudjuk, hogy ők nem csupán háziállatok, de családtagok. Óriási élmény velük együtt utazni, túrázni, felfedezni, ezért természetes volt számunkra, hogy a Mini Noszvajt kutyabarát szálláshelynek szeretnénk kialakítani. Ajtónk tehát akkor is nyitva áll előttetek, ha négylábú pajtásokkal érkeznétek, mindössze arra kérünk benneteket, hogy a foglaláskor ezt jelezzétek nekünk előre, így az ő fogadásukra is felkészülhetünk!

Nem csak a Mini, Noszvaj is remek kutyabarát desztináció, így ha ez alapján választanátok úticélt, a legjobb helyen keresgéltek! Noszvajon és környékén számtalan olyan programlehetőség van, ami a két és négylábúaknak is remek szórakozás!

Ha kutyával érkeznél, van néhány szabály

Ahogyan azzal kutyásként már számos helyen találkozhattál, természetesen nálunk is vannak szabályok, amelyeket kérünk, tarts be, ha négylábú kedvenceddel tartózkodsz nálunk.

Első és legfontosabb szabályunk, amit vendégeink érdekében nagyon szigorúan veszünk: csak egészséges, a kötelező oltásokkal rendelkező ebet fogadunk, őket azonban a legnagyobb örömmel.

A Mini Noszvaj egész területe kutyabarát, de arra kérünk, hogy allergiás és egyéb okok miatt kevésbé állatkedvelő vendégeinkre tekintettel a fürdőszobát tekintsétek tabunak, ide nem mehetnek be az ebek.

Kérjük, ügyelj a tisztaságra a házban és a környéken is! Itt az erdőben bizony előfordul, hogy egy kiadós eső után a kutyák jobban hasonlítanak egy vaddisznóra a séta végére. Ilyen esetben gondoskodj róla, hogy mielőtt a házba lépnétek, alaposan megtisztítsd a mancsait és a bundáját. Természetesen azzal is tisztában vagyunk, hogy egy kutyussal előfordulhatnak balesetek – amennyiben a házba piszkítana, lehetőség szerint takarítsd fel és jelezd nekünk, hogy mi is gondoskodhassunk róla. Mindig legyen nálad kutyaürülék zacskó (mi a környezetvédelem érdekében a lebomlót javasoljuk), hogy az udvaron és a környéken se hagyj meglepetéscsomagot. 😊

A hatalmas udvaron kedvetekre mókázhattok, és ha az erdei séta nem fárasztaná le kellőképp a blökit, bőven akad hely egy kis futkározáshoz, frizbi kergetéshez.

A síkfőkúti tóban a vízkedvelő kutyusok csobbanhatnak is egyet, a környék túraútvonalait pedig egész biztosan nagy érdeklődéssel fogják végigszimatolni!

És ha már az erdei túráknál tartunk…

Sajnos napjainkban már szinte évszaktól függetlenül meglapulhatnak a kutyákra is veszélyes kullancsok az erdőben, így már az utazás előtt érdemes gondolni az ellenük való védekezésre, melyre már számos megoldás létezik. Ha nem vagytok jártasak a témában, érdemes lehet kikérni az állatorvos véleményét.

Ha túrázni indultok, kérjük mindig fokozottan ügyeljetek arra, hogy a kutyákat szemmel tartsátok! Amennyiben ezt másképp nem tudjátok garantálni, érdemes inkább pórázon tartani kedvenceteket a saját, a vadon élő állatok és a többi túrázó biztonsága érdekében.

Egy biztos, Noszvajon és a Miniben minden négylábúnak kutyajó dolga van! Nektek csak kutyakaját és a kedvenc játékát kell magatokkal hozni, a többit bízzátok csak ránk!

A gomb átirányít a foglalási oldalunkra.