fbpx
Nászút,  Noszvaj,  Romantika

Nászút ‘Miniben

Ha a nászút számotokra arról szól, hogy együtt legyetek, egymásra figyeljetek és feltöltődjetek, akkor nem kell elrepülnötök a világ másik végére és a közös lakás árát sem kell nászútra költenetek. A Noszvaj Miniben minden adott egy emlékezetes és intim kiruccanáshoz.

Csak Rólatok szól

Nem kell kerülgetni másokat, nem kell alkalmazkodni a szálloda időbeosztásához és ha nem akartok, ki sem kell kelni az ágyból. Bár a fűthető dézsában ejtőzést kárt kihagyni, de ez is csak rajtatok múlik. Azt és akkor csináltok, ami és amikor jól esik. Mindezt egy kényelmes, komfortos kuckóban, az erdő csendjét és a település különleges mikroklímáját élveze. Jól hangzik?

Bekuckózva

Ha az a terv, hogy ki sem dugjátok az orrotokat, akkor hozzatok magatokkal kaját, alapanyagokat, mert a Mini konyhája, méretei ellenére, tökéletesen fel van szerelve. Simán meg tudjátok főzni az ebédet vagy a vacsorát. Nem kell lemondanotok a házi kosztról. Persze, ha mégis a házon kívül ennétek, akkor remek éttermeket találtok Noszvajon.

A víz nyugalma

A fűtött dézsát eddig mindenki csak dícsérte. Az év minden szakában remek kikapcsolódást jelent. Ha hűvös az idő, akkor érdemes meleg vízzel használni, a legnagyobb kánikulában pedig enyhülést hoz a hideg fürdő. A legjobb még hátra van! Ketten is elfértek benne 🙂

Nagy séták

Az erdő zöldje és csicsergő csendje újra tudja keretezni a romantikus sétákat. Noszvaj és környéke számos csodás útvonalat kínál, erőnlétetekhez, kedvetekhez illőt nem lesz nehéz találni. A rövidebb 6 kilométeres kirándulások és a hosszabb húsz kilométernél is hosszabb túrák mindegyike alkalmas arra, hogy megismerkedjetek a Bükkalja szépségével.

Ha mégis kimozdulnátok

Egerben kulturális programok garmadája vár, színház, múzeumok és persze a híres vár, több napra elegendő élményt kínál. Ha inkább a pihenés a cél, akkor a török fürdő vagy a strand lesz a legjobb választás. A Szépasszonyvölgyének pincéit semmiképp se hagyjátok ki! A környék legfinomabb borait kóstolhatjátok meg itt. 

Egerről bővebben ebben a cikkünkben írtunk. 

A  gomb átirányít a foglalási oldalunkra