fbpx
Kuckózás,  Noszvaj,  Tinyhouse

Mini Sztori

Elmesélem hogyan lett a Noszvaj Mini olyan, amit ma láthatsz és élvezhetsz. Bízunk benne, hogy nemcsak a sok munka látszik, amit beletettünk, hanem az a szeretet és lelkesedés is, amivel terveztük, alakítottuk, hogy nektek is kedves legyen.

Erdei Kisház, ahol minden elkezdődött

Amikor belevágtunk az Erdei Kisház felújításába még csak reméltük, hogy az a varázslatos környezet, amibe mi beleszerettünk Síkfőkúton, másokat is lenyűgöz majd. A cél az volt, hogy ehhez a tájhoz méltó, környezetbarát, természetközeli, ugyanakkor a mai elvárásoknak megfelelő, minden igényt kielégítő szállást hozzunk létre. Talán nem túlzás kijelenteni, hogy sikerült. Ezen felbuzdulva kezdtük keresni a következő lehetőséget és rá is találtunk egy apró házikóra.

Noszvaj Mini, az erdei kuckó

A Mini más és mégis nagyon hasonló a Kisházhoz. Hasonló, mert ugyanazok a célok vezéreltek minket, hogy jól érezzétek magatokat, megkapjatok mindent, ami a nyugodt pihenéshez kell és ugyanazok az értékeink is, mint voltak. Fontos számunkra a természet, elkötelezettek vagyunk a környezetbarát megoldások mellett és hiszünk benne, hogy ez összeegyeztethető a kényelemmel.

És persze más a kettő, már csak méretei okán is. A Mini igazán intim szállás, itt csak Ti ketten lesztek. Úgy rendeztük be, hogy minden adott legyen egy romantikus nyaraláshoz és a nyugodt pihenéshez. A társasági élmények terepe pedig az Erdei Kisház, kertjével, pincéjével.

Szeretet, tapasztalat

Az Erdei Kisházzal megtanultuk mit szerettek ti, a vendégeink és milyen megoldásokat kell alkalmaznunk, hogy a legnagyobb kényelmet és a legtöbb élményt nyújtsuk számotokra. Ezért lett fürdődézsa és fűtés, ezért nem mondtunk le a felszerelt konyháról és ezért segítünk a programok megszervezésében is.

Mi imádjuk Síkfőkutat és szeretnénk átadni ezt a lelkesedést, mert a Bükkalja gyönyörű és Noszvaj különleges klímája mindenkiből a legjobbat hozza ki. Belőlünk biztosan ? és ezt a legjobbat beletettük a Noszvaj Minibe.  

Kíváncsi vagy, mi is az a Tiny House? A mozgalomról ebben a cikkünkben írtunk. 

A  gomb átirányít a foglalási oldalunkra