fbpx
Kirándulás,  Sport,  Természet

Három sporteszköz, amit ne hagyj otthon!

A Noszvaj Mini kifejezetten alkalmas arra, hogy egy sportos nyaralás alaptábora legyen. Egyfelől remek adottságokkal rendelkező környéken fekszik, másrészt úgy alakítottuk ki, hogy kényelmes és praktikus legyen, ahol ki tudod pihenni az aktív nappalokat. De milyen sportot ajánlunk?

1. Nordic walking

A Bükkalja csodás tájain sétálni, kirándulni, túrázni hatalmas élmény. Az erdők mélyén és patakok mentén futó útvonalak között mindenki megtalálja az erőnlétének megfelelőt. A hegyi túrákhoz a nordic walking botok nagyon jól jönnek, hiszen megkönnyítik a fel- és a leutat is. Ha a tervek között szerepel egy nagyobb kirándulás, akkor ez a felszerelés mindenképp kerüljön be a bakancsok, kulacsok és hátizsákok mellé.


2. Kerékpár

A terepbringások már régen felfedezték maguknak Noszvajt és környékét, remek utak vannak az erdőben, lankásabb és meredekebb egyaránt akad a Bükkalján. Persze akkor sem kell lemondani a biciklizésről, ha nem vagy profi a terepen. A kis forgalmú aszfalt utakon a faluba bekarikázni, enni egy jó fagyit és visszatekerni a Minihez remek program, ami átmozgat és élményt ad. Ráadásul nem kell hozzá nagy rutin, se több hónapos gyakorlás, ha ültél már bringán, akkor biztosan menni fog. Szóval bringaszállítót fel, hozzátok a kerékpárokat magatokkal!

3. Úszósapka

Eger és a Termál Völgy közelsége miatt mindenkinek érdemes magával hozni a fürdőruháját. Nemcsak nyáron, hanem a hűvösebb időben,sőt télen is számos remek lehetőség kínálkozik a környéken a csobbanásra. Egerben a török fürdő egész évben várja a látogatókat, keleti hangulata és több száz éves történelme izgalmassá teszi az itt töltött időt. A közeli Egerszalók is nyitva tart a hideg évszakokban, a sódombok és a fürdő is megér egy látogatást. Úszni, pancsolni, szaunázni is lehet a fürdőkben, ezek akár a bringázás vagy túra után is kiváló időtöltést és feltöltődést jelentenek.


Persze akkor is örömmel várunk, ha csak ejtőzni szeretnél egyet az erdőben, hallgatni a madarakat és élvezni, hogy végre távol lehetsz a város zajától. Mert a Miniben mindent lehet, amihez kedved szottyan.

Kíváncsi vagy, mit tartogatnak számodra a különböző évszakok Noszvajon? Itt írtunk erről!

A gomb átirányít a foglalási oldalunkra.