fbpx
Nászút,  Noszvaj,  Romantika

Azzal, akit tényleg szeretsz

Egymásra figyelni, összehangolódni és közben élvezni a természet közelségét, a 21. kényelmét – ezt kínálja a Noszvaj Mini. Minden, ami ahhoz kell, hogy jól érezzétek magatokat adott. A tömegtől, zajtól távol, egymáshoz közel. Ugye milyen jól hangzik?

Romantika sallangok nélkül

Ha számodra is az a romantika, hogy ültök a csillagos ég alatt, fogjátok egymás kezét és csodáljátok a rátok boruló selymes éjszakát, akkor tudod miről beszélünk. Noszvaj csodás természeti adottságait egy kényelmes, intim fészekben élvezhetitek, ahol minden rólatok szól és senki sem zavar. Csönd, erdei séták és kényelem, ezt kínálja a Mini és a falu, Ti pedig hozzátok magatokkal a szerelmet!

Egy csepp luxus

A természet közelsége nem jelenti azt, hogy nomád körülmények között kell pihenned. Mindent megtettünk, hogy valódi kényeztetésben legyen részetek, ha ellátogattok Noszvajra. A fűthető dézsafürdő biztosítja, hogy ne legyetek kitéve az időjárás szeszélyeinek és az utószezonban is élvezhessétek a víz nyugtató hatását és a csodás panorámát, ami elétek tárul, ha a Mini teraszán csobbantok. Emellett persze szabályozható klíma és fűtés, elektromos rolók és pompás fürdőszoba is vár benneteket.

Kettesben vagy ahogy akarjátok

Bár néha nehéz elhagyni a Noszvaj Mini kényelmét, mi mégis bíztatunk arra, ha több napra érkeztek, akkor éljetek a Noszvaj kínálta lehetőségekkel. A változatos, vadregényes táj mellett hívogatóan barátságos helyeket találhattok a faluban. Nem kell messzire menni, ha egy jó éttermet kerestek, de cukrászda és túrútvonalak is vannak a közelben, ha pedig egy kis nyüzsgésre vágynátok, a nagy nyugalomban, akkor irány Eger.

Mindenből a legjobbat

Amikor belevágtunk a Mini felújításába, átalakításába, akkor az a cél lebegett a szemünk előtt, hogy egy olyan kuckót hozzunk létre, ahol mindenki otthon érezheti magát. A praktikusan kialakított elrendezés, az apró, barátságos terek és a tökéletesen felszerelt konyha garantálja, hogy megkapjátok a hotelekben megszokott kényelmet, ugyanakkor megmaradjon az az intimitás, amit egy szálloda nem tud nyújtani.

Próbáld ki!

Ha elhozod a kedvesed egy hétvégére, akkor megtapasztalhatjátok mennyit ad nektek, mennyit mélyít kapcsolatotokon az itt eltöltött idő. Mi biztosak vagyunk abban, hogy mindenki, aki egyszer megcsodálta itt a naplementét, vissza fog jönni.

A  gomb átirányít a foglalási oldalunkra.